Mivel tudnám leghatásosabban kipucolni a szőnyeget?
A legjobb lenne,ha vennél egy takarito gépet,amivel hetente egyszer kitakaritanàd a szönyeget,olyan mintha porszivoznàl,de legalàbb vizesen,stb.
A màsik van a ruhàkra bizonyos papirtekercs,ragacsos,a szöszök eltàvolitàsàra van,néha azzal is àtmehetsz a szönyegen.
Màs megoldàs nincs,max ha van rà lehetöség,akkor szönyeget feltekerni,és a padlot laminàltatni,azt egyszerü felmosni,nekem is van cicàm,szönyeg mellett,de nekem naponta kell porszivozni,hogy ne gyüljön össze a sok ször.
Nincs hosszú szőre a kutyámnak, és mint írtam nem csak a szőr, hanem a haj is zavaró. Mivel sötétkék a szőnyeg, igy meglátszik rajta minden kosz. :S
A kutyusomat pedig NEM fogom kitenni. Ő a mindenem, a családom. Aki pedig ilyen dologra vetemedik, egy szívtelen ember lehet. Akkor inkább a szőnyeget teszem ki! :)
3.vagyok.nekem két kiskutya van bent,a kiskori bepisilések miatt már egy szőnyeg a kukában landolt!:-)
hát a rövidszőrű kutyust tényleg ne fésüld!:-)
a porszívó nem szedi össze a hajat?vagy csa szárazon kikefélni?de lehet a takatítógép is jó ötlet,de elég drága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!