Igényelte már valaki a falusi CSOK-ot és sikerült pofára esnie?
Nem! A vétel mhez járó összegből vonják le a már megigényelt összeget! Ha felvettél 1.2m és most járna 1.3+1.3m akkor a vételár feléből kell levonni azaz 100.000+1.300.000 felújításra!
A felújításból nem vonódik le! Ismétlem Facebook csoport minden infó fenn van!
"Te látod valahol a linkedben hogy a régi szocpolt levonják vagy hogy önerőből kell csinálni? Nem kötekszek én elfogadom ha megmutatod"
17/2016. (II. 10.) Korm. rendelet - 3. § (1) A családi otthonteremtési kedvezményt - ideértve az egyéblakáscélú állami támogatásokról szóló jogszabályok szerint vissza nemtérítendő lakáscélú állami támogatásokat és az azt megelőző kölcsönöket is -ugyanazon gyermek után csak egy alkalommal lehet igénybe venni.
Tessék, szívesen!
Le lehet engem pontozni de akkor is nagyon buta vagy már nem tudok mit írni!
Nem fogod fel, hogy igen LE KELL VONNI A VÉTELÁRHOZ KAPHATÓ CSOKBÓL! De mellé jár még a felújításra igényelhető csok.
Ugyanebben a cipőben vagyunk csak 1 gyerekkel és nekünk már folyamatban az ügy! Értsd már meg a felújításra járó csok FIX!
Reménytelen vagy :D menj el másik bankba!
Nekünk bekértek 4 olyan papírt aminek köze nincs a csokhoz mert az ügyintéző tudatlan volt és emiatt csúszunk... én itt befejeztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!