Szoba kettéválasztása: gardrob+dolgozószoba?
A segítségetek szeretném kérni, aki csinált már ilyet/aki tudja, hogy működik ez.
Adott egy panellakás egyik szobája, amit ketté szeretnék választani, egy tolóajtó választaná el a két részt.
A szoba most padlószőnyeges, később is az lenne mindkét rész, csak újra cserélem.
Föl kell szedni a padlószőnyeget és kettéfalazni a szobát, ha jól gondolom?
De ugye világítás csak az egyikben van pillanatnyilag, hogy tudom megoldani a másik rész világítását?
Mivel pont abban a részben ami dolgozószoba marad, nincs konnektor, s ahogy érdeklődtem, igen macerás a panelben métereken át vésni új helyet a vezetéknek, ezért gondoltam, hogy a padlószönyeg szegőjében vezetem hosszabbítóval a másik részbe, de ha kettéfalazom, akkor hogy fog átmenni a vezeték?
Mindenképpen tolóajtót szeretnék, ezt meg lehet oldani egy ilyen (gondolom) gipszkarton falhoz?
Átfúrod a gipszkartont. Nem egy ördöngösség,
És igen, meg lehet oldani a tolóajtót.
Úgy érted, hogy keresztül tudom fúr(at)ni közvetlen a padlószint fölött a gipszkarton falat, hogy mindkét oldalt eltakarja a vezetéket a padlószegély?
De mit kezdjek a világítással?
Jót írt az egyes,véletlenül pirosat nyomtam,bocsi érte,
A villany is könnyen megoldható,erre találták ki a kábel csatornákat .A padlószőnyeget sem kell felszedni
Gipszkartonnak meg vannak a fém elemei is,melyek megtartják a falat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!