Létezik biztonsági ajtó nyitható kisablakkal?
Most ilyen bejárati ajtaja a házunknak, hogy nyitható kisablak van rajta + rács, ami jó szellőztetésre, vagy csak kinézésre.
Ha lecserélném új biztonsági ajtóra, akkor gyártanak olyat nyitható ablakkal is? Vagy a nyitható ablak egy gyengeség (bár rács van rajta), és ezért nem valószínű, hogy találok ilyet?
Szerintem lehet ilyet csináltatni.
Kész legyártott ajtón nem hiszem,hogy találsz,de barmi előfordulhat.
A kukkoló inkább társasházi lépcsőházakban van. Én családi házra gondoltam, ahol a ház kültéri ajtaja az ajtó, ott nem jön be közvetlenül senki, hacsak persze át nem ugrik a kerítésen, de akkor már eleve gyanakodsz, ha nem csöngetnek, hanem valaki közvetlenül a ház ajtaján kopogtat.
Akkor persze nem nyitod ki, mert tudod, hogy ha a kertbe bejött engedély nélkül, akkor nem jó szándékkal jött.
Van jópár biztonsági ajtót gyártó magyar cég. Ezek egyedi ajtók. Tőlük érdeklődjél, az a biztos, és ők minőséget és minősítéssel gyártják. Egyik cég: [link]
A mindenhol kapható acél bejárati ajtó (kínai) ajtók egy kaptafára készülnek, a minősítésük is olyan, ezért nincs rá ablak, mert nem lenne jó már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!