Hova forduljak az ügyben?
Nos a kérdésem az lenne, hogy hova forduljak ha kéményt szeretnék felhúzatni?
Az aktuális kéménysepréskor mondták, hogy ideje lenne lecserélnünk a kéményt mert nagyon tönkre van már.
A kazánunk vegyestüzelésü (szén + fa)
Kőmüves húzhat fel kéményt? vagy kit kell ezzel keresnem, mert ahány oldalt néztem ezzel kapcsolatban mindenhol mást irnak...
Látok én pár éves házakon téglából rakott kéményeket.
6 m nél nem magasabb kéményhez nem kell engedély .
Minden kőművesnek ismerni kell a kémény méreteket.
Csináltad újra,az is lehet hogy csak tetőn kívül kell.
Nálunk is ez volt a megoldás .
Felraktak vagy 10 kémény elemet,tetőt,és kémény sapkát.
Így az eső sem esik bele .
Nem kell mindent véresen komolyan venni, amit egy kéményseprő mond.
Engem majdnem bepalizott egy 500ezres munkára (amit a haverja csinált volna meg "barátilag) utána a másik kéményseprő, akinek nem mondtam el az előzményeket, jónak találta a kéményt.
Hu nagyon köszönöm a válaszokat!
Igazából akkor elég lehet ha keresek egy kömüvest aki felépiti újra?
Szerintem is csak a tetőn kivüli résszel van a gond. De jó lenne azért körbe nézni, nem akarom hogy lehúzzanak.
Nem mindegy hogy 100 ezerből megvan vagy 5-600 ezer forintokat is látok itt ott... Azt nagyon soknak tartom, de ha ennyi akkor ennyi.
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszod, akkor felkeresek egy kömüvest ezzel kapcsolatban, remélem nem fog senki bele kötni utólag. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!