Milyen legolcsóbb falfestéket ajánlotok? A cél csak egy un. Tisztasági festés egy fél-1 évre bérelt helységbe. Szóval tényleg jó lenne a leges legolcsóbb. 25 liter kéne az elvileg a legolcsóbb kiszerelés.
2019. ápr. 24. 13:01
1/2 anonim válasza:
Hello
Sima fehér festéknek a jupolt vagy hérát ajánlom
A tescós nagyvödrössel csak szenvedtem 5x kentem amire takart valamit. Néha a drágább az olcsóbb. Amíg be nem szoptam vele nem fogadtam el más igazát. Színes verzióban pedig hera vagy platinum. Ha kiszámolod hány m2 takar 1 max 2 rétegben te is belátod arról nem beszélve hogy negyed annyi idő amíg végzel. Plusz egy jó teddi. A rövidebb szőrű homogénebb felületet ad.
2/2 anonim válasza:
Én is megjártam az olcsó festékkel (nem Tescós), 7x! kentem a rózsaszín falat fehérrel mire kb. eltűnt végre. Másik rózsaszín szobában HET festékkel 2x kentem le és pihentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!