Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerülhet?

Mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés

Szeretnénk beszereltetni egy zuhanykabint. Konkrétan minden kéne hozzá szigetelés, anyag,munkadíj illetve a kabin ára. A lehető legkisebb kéne csak mert kevés a hely (80x80-ra gondoltam) illetve valami elektromos vízmelegítő is kéne hozzá.

Tudom hogy pontosat nem lehet mondani csak valami közelítő értéket hogy képbe kerüljek valamennyire legalább. Ha valaki csináltatott már ilyet úgy hogy kb. semmi nem volt meg hozzá az írja már le mennyibe került. Én úgy gondolom hogy 150 000 körül ki lehet jönni belőle de ez csak egy tipp. Azért kéne valami közelítő érték hogy annyira nagyon azért ne húzzanak le mert nekem sem a fáról hullik a pénz. Köszi előre is.

(Egyébként kertes házba kell, nem tudom ez számít e bármit is.)

2019. ápr. 23. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,a részletes leíró szerinted ok?4-5 napos munkáért 15e Ft? Ennek a reális munkadíj a látatlanból 100-120e Ft. Szintén Szeged.
2019. ápr. 24. 21:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Négy napos munka lenne felverni 2 méter csempét,leszigetelni amit kell és aztán berakni egy kabint meg felcsapni egy vízmelegítőt mellé?
2019. ápr. 25. 01:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen,mert nem írtad csak kikövetkeztettem hogy vizet is oda kell vezetni esetleg villanyt,lefolyót.
2019. ápr. 25. 06:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja értem. Igazából a víz be van vezetve és ott van mellette. Biztosan kell hozzá nyúlni de abszolút analfabéta vagyok ehhez szóval az nem tudom mekkora munka. Villannyal nincs gond szerintem.
2019. ápr. 25. 09:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Komplett csőszerelési munkálatok új kabin és vízmelegítő, illetve burkolás, ennyi pénzért körbe fognak röhögni.
2019. ápr. 25. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Gondolom így reális:

"elverni 2 méter csempét" 30ezer és 1 nap

"leszigetelni amit kell" 20ezer/m2 +anyag és 2 nap

"berakni egy kabint" 60ezer és 1 nap

"felcsapni egy vízmelegítőt" 30ezer (de csak azért ilyen oclsó, mert csak fel kell fúrni a tartóit és rákötni a zuhanykabinra)

Így akkor 160ezerből kijön és 4 nap.

Kell hozzá egy burkoló aki szigetel, egy segédmunkás aki lebontja a csempét, egy vízszerelő, aki ráköti a vizet a kabinra meg beköti a lefolyót és egy villanyszerelő aki bedugja a konnektorba a vízmelegítőt esetleg megtoldja a kábelt ha rövid és kábelsínben elvezeti.

Szóval ez legalább 4 emberes munka.

De szigorúan számla nélkül, feketen ilyen olcsó.

Ez így 1 maximum 1,5 napos munka. Mivel nem kell burkolni, csak szigetelés kell a kabin alá, mögé. Így 30-35ezer plusz az anyag. Vízszerelés nem nagy dolog a leírtak alapján, olyan vízszerelő vagy burkoló kell, aki azt a kis vízszerelést is megcsinálja.

2019. ápr. 27. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!