Szennyvíz átvitele fal alatt?
Felújítanánk, így a fürdő máshova kerülne, így egy fal alatt át kell vinni a szennyvizet (1 wct, zuhanyzót, mosdókagyló)
Még nem beszéltem vizszerelővel, így nem tudom ez mennyire lehetséges ha a fal ami alatt átmenne nem csak válaszfal.
Vagy megoldható? Férjem e téren tanácstalan.
Köszi előre is :)
Van olyan hogy elektromos darálós wc(átemelős),ami felnyomja a szennyvizet 2-3M magasba is ,és így elvezethető alacsonyabb pontról is mint a meglévő csatorna hálózat.
Ráköthető a kis gépre 1 wc + mosogató(k) + mosdó(k) szennyvize is,és nem kell aljzatot felvésni,csak az 50mm PVC csővezetéket elvezetetni az adott készüléktől.
Tisztelt 5. válaszoló!
A 32 mm-hez azért adj hozzá sok millimétert, hiszen a WC elvezetéséről is szó van!
Én a szennyvíz (elfolyóvíz) átemelését költségesebbnek látom (javítások...), mint most átfúrni az alapbetont, esetleg (ha a magassági viszonyok megengedik) az alap alatt elvezetni és úgy betorkoltatni. Ügyeljetek a megfelelő esésre (lejtésre), mert ennek hiányában sokszor eltömődne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!