Elfogadjam? Ács/tetőfedő munkadíjra egy millió nyolcszáz ezret kér, plusz a segedmunkás díja külön. Debrecen melletti falu szocreál családi ház.
Másoktól még nem kaptunk ajánlatot, ő három héten belül tudna kezdeni.
Másnak is ilyesmi összegeket számláztak ki?
Komplett tetőcsere? Szerkezet + fedés + bádogos munkák?
Mert akkor még korrekt is.
Harmadik: komplett igen. De azt mondja öt nap alatt megvan. Ennek fényében kérdeztem, hogy nagy összeg viszonylag gyors munkáért.
Negyedik: ha sokallottad, akkor miért fizeted ki egy évvel ezelőtt?
Erősen kételkedem, hogy 5 nap alatt két ember ezt meg tudná csinálni.
Nagy kérdés, hogy benne van-a az anyag (tetőgerenda, lécezés, cserepek), vagy ez pusztán a munkadíj?
3-as vagyok.
Ezt 5 nap alatt 2 ember nem tudja megcsinálni. Kevés a kéz a szerkezet állításhoz és a cserepezéshez. A lécezést, fóliát, bádogozást meg tudja csinálni 2 ember.
Nekem egy 3-4 fős brigád csinálta és 7-8 nap alatt lettek meg. (a bádogosra várni kellett.)
Egy ajánlatra semmiképp ne fogadd el! Mindenképp kérj be további ajánlatokat. Ha esetleg van építőiparban járatos ismerős vele is érdemes átnézetni az "nyertes" ajánlatot.
Goldmund73!
Ács/tetőfedő MUNKADÍJRA egy millió nyolcszáz ezret kér.
Ennyiből nem jön ki az anyag + díj együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!