Milyen márkájú kádtöltő és zuhanycsaptelepet vennétek?
30 évvel ezelőtt vettem egy Kludi kádtöltő-zuhanycsaptelepet, máig hibátlanul teljesített. Most cseréltem egy akciós nevesincs kádtöltő-zuhanyra mindössze hétezerért vesztegették a Praktikerben.
Ugyanolyen finom(ha nem finomabban)mint a Kludi..
sőt..a mosdóra vettem egy MMagyaróvári csaptelepet, mondván marhára értenek hozzá, ráadásul öt év garancia..
két hét használat aután elkezdett szorulni..írtam egy emilt a gyárnak, jött is egy szerelő, és sürű elnézéskérés közepette kicserélte a középső kerámia-forgórész(vagy mit)..
azt mondta, a gyár belefutott egy hibás szériába(több tízezer db)amit külsős szállít.
Azóta kifogástalan, finoman működik.
Ma már látom, hogy a noném pont olyan jó, mint a drága.
persze meg kell nézni előtte a bemutató darabon a fogását, és finoman jár-e...mert nagyon nagy különbségek vannak.
az alkatrészellátottság nem téma, mert ha gariban nem romlik el, akkor örök darab.
Nem igazán van velük gond. A nagymennyiségben forgalmazottskhoz lesz alkatrész. Még ha no name is az.
Az olcsókkal és a jobb kínaiakkal is inkább az a baj, hogy hangosabban folyik át rajtuk a víz. Míg egy márkás vagy egy mofémen szinte hangtalanul halad át a víz, addig a kínaiak hangosan surrognak. Csak úgy zeng tőlük a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!