Turbó kazán levegő ellátasa mehet a légudvarból?
Figyelt kérdés
Vagy mindnképp a kéményben kell futnia a 2csőnek.2019. febr. 18. 17:30
1/10 anonim válasza:
A turbó kazánoknak is saját égéstermék kivezetésük van .Befelé is ezen szívja a másik csövön .
Ez nem 1 másik kéménybe van bekötve .
A légudvar kifejezést nem értem .
2/10 mindentudó99 válasza:
Nem tudom mi az a légudvar. De ha mondjuk tegyük fel egy sima udvarról beszélünk vannak feltételek amiknek meg kell felelni hogy oldlra vezethesd a kéményt. Ezt a gáztervet készítő pontosan megmondja. Tíz méteren belül nem lehet másik épület. Ablak nem lehet bizonyos távolságba . Ilyenek.
6/10 anonim válasza:
7/10 mindentudó99 válasza:
A gázkémény más az ki van vezetve. De egxébként felejtsd el. A gáz melléktermék menne mindjárt a szomszéd fürdőjébe.
8/10 anonim válasza:
Mennyi hülyeséget összehord itt a sok "hozzáértő".
A lifthof-ból szétválasztott rendszernél szerintem a légellátás lehetséges, de egy épületgépész tervezőt kérdezz meg erről, úgyis kell tervrajz.
9/10 mindentudó99 válasza:
És a égéstermékkel mi lesz okoska?
10/10 anonim válasza:
Okoska.
Itt a levegő ellátásról szólt a kérdés.
A füstgáz nyilván a kéménybe távozik.
Akkor szokták szétválasztani, amikor nem elég vastag a kémény belső átmérője a dupla falú kéménybéleléshez, és-vagy túl hosszú a kémény.
De itt hosszú lenne leírni az alapoktól, az ilyen mindentudóknak mint te....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!