Mit tudtok mondani a lenti linken levő elektromos kazánról?
Csodák nincsenek. Mivel a fűtési igényed folyamatos, vezérelt áramra nem kötheted, csak 24 órásra. Az "okosban" átkapcsolást vezéreltre, amikor az van, meg lehet csinálni, de illegális.
Az lakásodnak annyi a hővesztesége, amennyi, ki lehet számolni, hogy hány watt / négyzetméter °C-onként, az kiadja, hogy mennyi a fűtés energiaigénye. Mivel ezt a hőmennyiséget be kell vinni a rendszerbe, ha kicsi lakásod van jól leszigetelve, és elég 3-4 kW, akkor is rengeteget fog fogyasztani. Óránként 120-160 Ft, a többit számold ki...
Áramot használni fűtésre kizárólag hőszivattyús klímával éri meg.
Nem a gatyámat féltem, Bár! nem túl bőre van szabva!
A kazán érdekel! - Ha lehetséges? - Köszönöm!
Üdv!
Mi ilyen kazánt használunk.
Én kb 7 vagy 8 éve vettem a sajátomat, de a Szüleimnek is van ilyen, Keresztanyámnak, Húgoméknak, és pár szomszédnak is.
Én vettem először, aztán a többiek is ráálltak a villany fűtésre. Én a nyaralóba vettem, hogy ne fagyjon el semmi, ha nem vagyunk ott. Pár ismerős vegyes tüzelés mellé használja, nagyon klassz.
Az enyémnek ennyi idő távlatában sincs semmi problémája. De én még a gyártótól vettem, nem webáruházból.
Személyesen találkoztam a sráccal, de ha jól tudom, postán is küldi.
Nem tud kevesebbet, mint a "szép" kazánok, de többet sem. Minden cserélhető benne, engem ez fogott meg.
Szóval én csak ajánlani tudom.
Kedves FeriAndrás! Nagy jót tett velem és jókor!
Nagyon-nagyon köszönöm!
Nem az áruházban veszem, én is a gyártótól, csak így egyszerűbb volt megmutatni, miről van szó? - Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!