Mi lehet ez a finom por ami a laminált padló alól jön fel? Padlófűtés van a földszinten.
Az utolsó előtti vagyok.
Attól, hogy Te találtál egy videót ahol ragasztják a laminált padlót, még nem ez az általános, sőt. Én megcsináltam már jó néhány felújítást különböző brigádokkal és még csak nem is hallottam ilyen merényletről. Ha beütöd youtube keresőbe, hogy "laminált padló lerakása", akkor gyanítom, hogy a tiéden kívül több videó nincs is ahol ragasztják.
https://www.youtube.com/watch?v=X8aMPKG_M1k
Ajánlom figyelmedbe kifejezetten az 57. másodpercet.
Vagy itt van ez is:
Azért, mert ellentmond a fizika törvényeinek. Pláne az általad említett 6-7 méteres távnak. Flexi ragasztó ide vagy oda, ennyit nem enged dilatálni, maximum baromira ideális körülmények között.
Én meg "csak" arra reagáltam amit Te írtál, hogy azért huppog a padló, mert nincs leragasztva. Való igaz, azzal biztos nem huppogna, de az emberek 98%-a nem ragasztja le a lamináltat, mégsem huppog a padlója, mert ki van egyenlítve a felület és megfelelően van alátétezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!