Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Előszobába milyen padlót...

Előszobába milyen padlót szoktak tenni, ha nem akarok követ, járólapot? PVC a jó választás vagy valami egyéb?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a kőpadlókat, hidegnek találom őket. Valami szebb mintájú PVC-t lenne érdemes (fa, kő, stb.)? Laminált nem nagyon jön szóba, mert pl. ilyenkor télvíz idején előfordul, hogy nedves talppal lépnek a lakásba, tehát érheto víz az előszoba padlóját.

2019. jan. 7. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod, emiatt igénytelenezik le, pontosan. Rossz beidegződés, meg ha nem rakják le fixen és szépen akkor a széle elkezd felkunkorodni, az meg nem szép. Egyébként a mai PVC padlókból tényleg vannak már szépek. Viszont amit mondtam azt fenntartom: iszonyat sérülékeny. Ha bútort raksz rá, azt onnan többet ne vedd el, mert meglátszik a helye örökre, illetve ha valamit arrébb tolsz rajta (szintén mondjuk bútort), akkor felsérti. Emiatt szokták főleg konyhába tenni, vagy fürdőbe, mert ott relatív ritkán rendez át az ember bármit. Előszobában azért hamarabb cserél az ember cipős szekrényt vagy bármit. De ezt már Te tudod.
2019. jan. 8. 12:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez valóban igaz, hogy ha nehezebb bútort tesz rá az ember, akkor megmaradhat a helye. Én előszobába tenném, ahol beépített szekrények vannak, vagyis nem kerülne rá semmi, csak járkálás lenne rajta.
2019. jan. 8. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!