Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Panel furdo, wc felujitas...

Panel furdo, wc felujitas osszenyitassal?

Figyelt kérdés

sziasztok,van valakinek tapasztalata panel furdo,wc osszenyitasaval kapcsolatban?

nemreg voltam egy lakasban,ahol ossze nyitottak es nagyon megtetszett.

nyarra tervezzuk a felujitast,es korbe szeretnem jarni a temat,hogy esetleg milyen engedelyek kellenek.

10 emeletes panel 8.emeleten lakunk.

2018. dec. 31. 08:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha főfal akkor engedélyköteles, ha válaszfal akkor tudtommal nem, de statikus mindenképp ajánlott. Persze csak ha nincs ott valami külön rendelet.
2018. dec. 31. 08:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Panelban minden fal szerepet játszik a teherhordásban. Engedély nem kell, de statikus mindenképp. A vb átvágása speciális, drága feladat.

Amúgy nem optimális öszenyitni, pont jó, hogy külön van. Baromira kellemetlen, ha tolsz egy büdös gubát, az asszony meg menne hajat csinálni, de beájul a szagtól. Hagyd úgy, jobban jársz.

2018. dec. 31. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lakáseladásnál előnyként tüntetik fel a külön vécét, mert az is!

Nekem kellett már kiugranom a kádból és vizesen dideregnem az előszobában, mert családtagomra rájött a hasmenés.

De volt rá eset, hogy a kertbe kellett kiugrani reggel pisilni, mert ellenkező nemű családtag éppen használta a fürdőt. Ez utóbbit egy panelben nem tudom hogy oldanád meg, legfeljebb egy vödörrel, ha kéznél van.

Ne szüntess meg valamit, ami már megvan, a lakás értékét növeli és még kényelmetlen helyzeteket is okoz a hiánya!

2018. dec. 31. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Engedélyügyben a legjobb lenne, ha azokat kérdeznéd, akiknél jártál.
2018. dec. 31. 10:16
 5/7 A kérdező kommentje:

igazabol egy ideje figyelem,hogy mennyire hasznaljuk egyutt a ket helyiseget.nem nagyon fordul elo.

nem vagyunk nagy furdosek,inkabb gyors tusolunk,nem szoktam orakat sminkelni,sem hajat kesziteni.

gyakrabban elofordul,hogy maga az 1 db wc keves,de az igy is,ugy is 1 marad.

akiknel lattam ezt a megoldast,ok 4 emeletesben legfelul laknak,gondolom azert mas az,hogy felettunk meg van 2 szint.

a munka milyensege megint nem annyira szamit,mivel parom komuves es burkolo eredetileg.mai napig maszekol a szakmaban.a falat pedig csak egy tusolo ajto nagysagban bontanank meg.igazabol az egesz jelenlegi wc lenne egy tusolo.

meg korbejarjuk a temat,koszonom a valaszokat.

2018. dec. 31. 10:32
 6/7 mindentudó99 ***** válasza:
Ne csinálj marhaságot. Nincs is gusztustalanabb mint fürdőszobában wc. Örülj hogy külön van
2018. dec. 31. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Járd körbe a témát aztán hanyagold, itthon is együtt van a kettő (igaz, nem panel, de mindegy), tudom, mit beszélek.
2018. dec. 31. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!