Hogyan lehet meglévő fal "lépcsőkorlátot" magasítani?
Figyelt kérdés
A lépcsőnknél nem korlát van, hanem fal. Azonban túl alacsonynak találom és félek, hogy a gyermekeim felmásznak, csimpaszkodnak majd rajta. Szeretném ha magasabb és biztonságosabb lenne. A magasabbra falazás nem igazán jöhet szóba. Milyen egyéb megoldással tudnám magasabbá tenni, illetve hol lehet beszerezni? Gondoltam arra, hogy a fém lépcsőkapaszkodót a tetejére tenni, de nem igazán találtam olyat, aminek egyenes a tartója. Nagyon köszönöm előre is a válaszokat.2018. dec. 30. 06:06
1/5 anonim válasza:
Egy fordított U alakú bármilyen anyagú idom tetejére ráerősítesz egy fa korlát darabot, majd a fordított U alakú részével ráhúzod a meglevő fal tetejére.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó. Köszönöm.
2018. dec. 30. 20:07
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem volt még egy olyan elképzelésem, hogy a lépcső felöli oldalon, a fal síkjával egyvonalban felfúrni egy vélonyabb, de magas deszkát, amit esetleg festeni, vagy valamilyen mintával díszíteni lehet. Így az érzet az lenne, hogy magasabb a korlát, viszont a gyerekekben még sincs meg az az érzés a sima felület miatt, hogy felmásszanak, rákapaszkodjanak, mint pl a korlátnál. Esetleg valakinek még egyéb kreatív ötlet? Nagyon várom. Köszönöm.
2019. febr. 2. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!