Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan történik a fűtésrendsze...

Hogyan történik a fűtésrendszer átmosása?

Figyelt kérdés
A fűtésrendszerünket át kell mosni, mert dugulás gyanús. Ez hogyan történik? Le kell-e szedni a radiátorokat? Mekkora kosszal/mocsokkal jár? Mennyi idő? Lehetőleg olyan írjon, akinél már csináltak ilyent. Köszönöm!
2018. dec. 26. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Én megcsináltam magamnak...

Kicsit körülményesebb gépek nélkül,de nem volt majd' fél havi fizetésnyi pénzem rá.

Elmentem megnézni,ahol csinálták. Nem jár nagyobb kosszal,mint amit két gyerek tud művelni egy tusolással.

Valamint feltakarítanak maguk után.

2018. dec. 26. 22:00
 2/5 mindentudó99 ***** válasza:
Le kell engedni a rendszert. A radiátorokat kivinni az udvarra és slaggal jól átmosatni. Aztán vissza. Ha öntöttvas radiátorok akkor négy ember is kellhet. Egyébként kettő. Én megcsinátam a szüleim házában a fatarral egyik nyáron.
2018. dec. 26. 23:21
 3/5 mindentudó99 ***** válasza:
Az lemaradt hogy azért tud koszolni. Fél napos munka
2018. dec. 26. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azért nagyon megondolnám ezt az átmosást .

Azért nem szoktak ezek a radíátook olyan könnyen eldugulni

A radiátorok mindig tizta vizzel vannak feltöltve .

2018. dec. 27. 13:58
 5/5 Salk Balázs ***** válasza:
Meg lehet csinálni csak macera. Először át kell mosni a rendszert radiátoronkánt tisztára, utána kell bele tölteni tisztító folyadémot, 2-4hét múlva újra kimosni, és mehet bele az inhibitor. Havi kb 2 ilyen munkám van.kellemes időtöltést.
2018. dec. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!