Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Felfagyott és kikopott kocsife...

KerekVilág kérdése:

Felfagyott és kikopott kocsifeljárót Kb.4 - 6 cm. Vastagságba mivel érdemes javítani?

Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 19:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 10 -nek az ötletet. Sajnos nálunk nincs és nem is lesz az elkövetkezendő 10 évben csatornázás, addig a szippantó kocsi be kell hogy jöjjön. A térkövezés nem biztos, hogy kibírná.
2018. dec. 24. 15:17
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Én ugyanígy jártam, és flexibilis csemperagasztóval pótoltam, mert megmaradt, és "csak úgy" kipróbáltam. 3-4 éve nem kopik a sótól.
2019. jan. 4. 11:28
 13/15 A kérdező kommentje:
*12-es. A csemperagasztót hogyan használtad? Csak önmagába vagy adalék anyaggal pl. rostált sóder. Ha önmagába akkor milyen rétegvastagságba és milyen idő elteltével a rétegek közt? Elnézést a részletes kérdésekért de a hatékony munka sokszor a részleteken múlik.
2019. jan. 5. 04:52
 14/15 anonim ***** válasza:

A csemperagasztót önmagában használtam, nálam 2-5 cm közötti volt a felmaródás, változó volt a textúrája is, mivel sómaródásról beszélünk, és egyáltalán nem dolgoztam alá, a még egyszer kéne csinálnom, lehet hogy kipucolnám alatta mert néhány helyen arra is lusta voltam, hogy kitakarítsam a port meg a kis kavicsokat, mert amint írtam csak odakentem, mert megmaradt egy csomó anyag, és amúgy is ilyen szórakozott vagyok. Ahol poros volt ott sem jött meg fel, csak látszik rajta hogy a por benne van, és nehezebb volt kenni mert mindig feljött amig nem keveredett el a por a ragasztóval. Nálam annyi a helyzet, hogy viszonylag alacsony emelkedésű a feljáró, de szerintem sokkal jobb mint a beton. Keverni nem kevertem semmivel, csak kentem hogy annak a betonnak már úgyis mindegy aztán úgy van pár éve és semmi baja azóta.

2019. jan. 6. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:

#13 vegyél egy zsákkal, 3000 Ft kb, próbáld ki először egy kisebb helyen aztán ha beválik szabadalmaztatjuk :D

Most olvasom hogy szippantós jár majd rajta, a teherbírásra Én is kiváncsi lennék, nekem kisbuszom van, meg egy Vectrám és azokat bírja.

2019. jan. 6. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!