Felfagyott és kikopott kocsifeljárót Kb.4 - 6 cm. Vastagságba mivel érdemes javítani?
A csemperagasztót önmagában használtam, nálam 2-5 cm közötti volt a felmaródás, változó volt a textúrája is, mivel sómaródásról beszélünk, és egyáltalán nem dolgoztam alá, a még egyszer kéne csinálnom, lehet hogy kipucolnám alatta mert néhány helyen arra is lusta voltam, hogy kitakarítsam a port meg a kis kavicsokat, mert amint írtam csak odakentem, mert megmaradt egy csomó anyag, és amúgy is ilyen szórakozott vagyok. Ahol poros volt ott sem jött meg fel, csak látszik rajta hogy a por benne van, és nehezebb volt kenni mert mindig feljött amig nem keveredett el a por a ragasztóval. Nálam annyi a helyzet, hogy viszonylag alacsony emelkedésű a feljáró, de szerintem sokkal jobb mint a beton. Keverni nem kevertem semmivel, csak kentem hogy annak a betonnak már úgyis mindegy aztán úgy van pár éve és semmi baja azóta.
#13 vegyél egy zsákkal, 3000 Ft kb, próbáld ki először egy kisebb helyen aztán ha beválik szabadalmaztatjuk :D
Most olvasom hogy szippantós jár majd rajta, a teherbírásra Én is kiváncsi lennék, nekem kisbuszom van, meg egy Vectrám és azokat bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!