Vízálló vinyl padló tényleg jó a konyhai, fürdőszobai járólap helyett?
Ugyanúgy le kell ragasztani mint a linóleumot és ott az a sok illesztés ahol alá szivároghat a víz. Én is nézegettem de erős fenntartásaim vannak.
Ha már műanyag padló akkor én inkább valami drágább jó minőségű akár ipari jellegű márvány őrleményes padlót vennék.
A vinyl burkolat tökéletes fürdőszobába, konyhába.
Konyhában ne tedd a tűzhely mögötti falra nem szereti :) illetve inkább a ragasztós változatot ajánlanám . olcsóbb és biztos nem fog alászivárogni a víz A dilatációs hézagok mentén.
Fürdőszobába csak a ragasztós változatot ajánlom megfelelő ragasztóval /mapei- műszaki tanácsadás segít/
rakható íves felületre, mosdópultra, kád elejének burkolására is kiváló, épített zuhany belső burkolatának is kiváló, zuhany padlójára is mivel vizesen is csúszásmentes.
ja még egy észrevétel sokszor "szakemberek" is keverik a Linóleum NEM pvc.
Semmi közük egymáshoz.
A linóleum természetes anyag rengeteg jó tulajdonsággal /az ára nem tartozik ide/
A pvc pedig egy rendkívül sok oldalúan használható anyag. A tekercses pvc burkolat is teljesen más mint az Lvt /vinil/ burkolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!