Megéri egy Hisec ajtót beszereltetni?
"Zajszűrése" azonnal csalódást fog okozni.
A biztonságosság pedig remélhetőleg sohasem lesz betöréssel tesztelve, de nulla védelmi szint növekedés a meglévő ajtóhoz képest.
Nekem nem okozott zajszűrèsben csalódást. Eleve hőszigetelő anyaggal van kitöltve, ezèrt sokkal jobban hangszigetel mint a règi vèkony fa ajtó. Jó passzentos, gumi tömítès rèvèn nem jön be a kinti levegő sem.
Ez is befeszíthető, eredetileg 5 perces behatolás gátlásos. Cilinder betète nem sokat vèd, de ez cserèlhető jobbra. Mivel van a folyosón is rács, az is sokat jelent. A mostani heveder zár is nagyon jó, sokat számít, jól fog, ha megfelelően van felszerelve ès jó cilinderbetèt van benne.
HiSec ajtókkal nagyon sűrűn találkoztam már, a legendákat is ismerem de elmondom én mit tapasztaltam:
- Egy idő után lötyög a kilincs. Minden irányba.
- Az ajtó pillekönnyű, simán visszapattan ahogy becsukom.
- Csörög-zörög ahogy becsukódik.
- A hangszigetelése csak egy kicsivel jobb, mint a klasszikus "berúgom és átlépek rajta" típusú panelajtóknak.
Összességében ha a klasszikus pántzáras panelajtót akarod lecserélni, akkor eszétikusabb megoldást kapsz, picivel jobb hang és hőszigeteléssel, de biztonságban semmivel sem nyújt többet. Inkább szánj rá picit többet, gyűjts és vegyél egy alap Nívó ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!