Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Régi családiháznál talajvíztől...

Askingcat666 kérdése:

Régi családiháznál talajvíztől nedves a pince. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
pince,

2018. szept. 30. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Leásni az alapig, bitumenes szigetelés, majd vízgyűjtő draincső az alap mellé ha csapadékvíz csatornába be tudod kötni, majd a szigetelést szivárgóval védeni, feltölteni osztályozott kaviccsal. Drága mulatság.
2018. szept. 30. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Van az a lehetőség ,amit az első írt ,és van ami én csináltam.Nálam is ez volt a probléma,de az alap mellé kívülre csináltam a pince talajánál 80cm-rel mélyebb 80x80-as aknát lefedve és ebbe van egy úszókapcsolós búvárszivattyú leengedve.Nyáron két hét után,ahogy a talaj száradt, már látszott az eredménye,most meg már csont száraz a pince.A vízelvezetése az árokba megy 30cm mélyen PVC csővel.Szerintem ez a leg olcsóbb jó megoldás.Már alig kapcsol, hetente talán 1x.
2018. szept. 30. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
utólagos vízszigetelés
2018. szept. 30. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!