Beépített sütőt csak hosszabbítóval tudom bekötni -szabályos ez?
Nagyon hülyén csinálták meg annak idején a lakás felújítását, amikor rendbehozták kb 30 éve, és a konyhában alig van konnektor. Most nem lenne igazán ideális falat bontani, mert sem időm, sem pénzem nincs arra, hogy teljes felújítást csináljak.
Szeretnék egy beépített sütőt az új konyhabútorba, de sajnos az ablakok helye miatt csak úgy tudnám megoldani az áramot, ha a szembe lévő faltól a bútor alatt elvezetem egy kb 4 m-es hosszabbítóval. Nem tudom, mennyire biztonságos/szabályos a dolog, mert mégsem egy rádió bekötéséről beszélünk. (Bosszantó módon nincs full-gázos beépíthető sütő... még a gázosokhoz -amiből kevés van- is kell áram.)
Ez azért lenne fontos, mert nem szeretném, ha a beszerelésnél közölnék velem, hogy bocs, de ez így nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!