Ez a típusú fürdőszobai tükör feletti lampa, hogy működik?
Figyelt kérdés
Elnèzèst előre is ,ha hülyeséget kèrdezek,ilyen típusú làmpàhoz külön kiàllàst kell csinâltatni a villanyszerelővel,vagy konnektroba bedugva is működtethető?2018. aug. 31. 17:46
2/10 anonim válasza:
Az "ilyen típusú" lámpák szellemi energiával müködnek.
4/10 A kérdező kommentje:
Hahahha,a lényeg lemaradt valóban :D
2018. aug. 31. 18:54
5/10 anonim válasza:
Te döntöd el!
Lehet a falban menő, villanyszerelős változat (ez az elegánsabb) de lehet konnektorba dugós is.
6/10 anonim válasza:
Az enyém egy éve porosodik a szekrény tetején, a férjem legjobb ütőkártyája ellene, hogy nem akarja vésni a fél fürdőszobát :)
Persze én is biztos vagyok benne, hogy konnektorba is be lehetne kötni, csak az neki nem felel meg... :D
7/10 A kérdező kommentje:
Ohh ertem,koszonom szepen:))
2018. aug. 31. 21:43
8/10 anonim válasza:
Ha van rajta kapcsoló, akkor mehet konnektorba, mert tudod kapcsolgatni. Ha nincs kapcsolója, akkor vésni kellene. Másik nem túl elegáns megoldás, hogy van kapcsolható dugvilla, és azzal lesz felszerelve.
9/10 A kérdező kommentje:
Ohhhh ertem,ez is fontos info!! Koszonom!!:)
2018. szept. 1. 15:03
10/10 anonim válasza:
Jajj de szíp!
Vagy rákötném a fürdőszobai villanykapcsolóra, ha lehetséges, vagy bekötném fixre, de egy szexi húzókapcsolón keresztül, ami a tükör mögött, vagy mellett futna le. (szintén helyi adottságoktól függően)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!