Salakbetonba milyen dűbelt lehet tenni?
Aki azt mondja, hogy semmilyent az ne is írjon, köszönöm.
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Oké én is közintézményes állat vagyok, kék középen hasadó dübel pl téglába stb, bojlerdűbellel menyezetbe v födémen a lécet megkerestem, azt abba facsavar oké, de ez gázbeton család :)
vegyek bele gázbeton tiplit? :)
Én üreg tiplit(dübelt)használnék.
Na ez jónak néz ki. Köszi, majd kipróbálom, gyakorlatilag a főfalak vannak vörös salakból, vert salakból.
Kőművesem aki volt nálam a fürdőt csinálni, először ő is megijedt, hogy mi ez, hogy fog rá dolgozni, de megoldotta :)
Tapasztalatomat meg szoktam osztani amúgy ezzel az építkezési típussal kapcsolatban, biztos más is örül neki.
Vályog után itt is elférne egy ilyen csoport aki ért ehhez.
Gázbeton és salakbeton teljesen más. A gázbetont ma is használják, lyukacsos szerkezetű, puha. A salakbeton egy salakkal dúsított beton. Tulajdonságai is hasonlóak. Nálam dög kemény a salakbeton fal, sokszor szikrázott a dobozmaró is. Ide bátran mehet a sima műanyag tipli. (nálam ez fogja a a konyha felső szekrényt is.)Feltéve ha a fal keménységet úgy ítéled meg.
A legtöbb műanyag tipli nem csak szétfeszítt, hanem össze is képes húzódni a megfelelő csavarral. Én ezt használom általánosan. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!