Purhabot hol tudok venni nagyon kis kiszerelésben és különösebb spéci eszköz nélkül?
egyáltalán megoldható? csak egy ablakpárkány alá kéne, sztem kifújva kb max 2 l térfogatnyi hab kellene.
létezik ilyen kis mennyiségű és házilag kifújható kiszerelés?
Ablakpárkányhoz ragasztó Pur~hab való!
Én felraktam egy hirdetést a jófogáson,hogy keresek.
2 sörért kaptam a flakon alján volt egy kevés,elég volt 1 db 90-s párkányhoz.
Bár lehet kapni 300 ml-s flakont is,de azzal is több méternyit fel lehetne rakni.
Végső soron flexi csempe ragasztóval,vagy nikecell ragasztóval is felrakhatod,ha az van otthon.
ja hogy a 300 ml is olyan sok?
a jó életbe .. nekem is csak egyetlen kis vacak párkányhoz kell, sőt arra se végig, eddig ahol gondoltam h rés van és beázik, oda ezt a kinyomós xyloplastot tettem (nem biztos h ez a neve, az a henger alakú, áttetsző tömítő-ragasztó anyag), de akkor lehet h ebből veszek még kettőt aztán meg van oldva, úgyse látszik utána h milyen alatta, vízállóságra és ragasztásra meg tökéletes végül is ... de megnézem amit írtál, azt a csemperagasztót, sajna itthon semmim sincs, de hátha azt jobb kiszerelésben adják ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!