Szegediek? Hol vegyünk házat?
Szegeden szeretnénk venni házat 100-120nm nagyságút. Hol érdemes? 27 millió a keretünk. Érdemes lenne esetleg Kiskundorozsmára költöznünk, 20 millióért venni egy házat és 6-7 millióból felújítani, amennyi jelenleg maradna reparálásra? Új Szegedet kizárnám, drága is és nem is jó a közlekedés reggel.
Szegediek véleménye érdekelne!
Baktó, Petőfitelep, Tápé nagyon jó kertvárosi részek, csak sajnos az árak is magasak.
Újszeged tényleg nagyon drága, viszont a legzöldebb, legjobb terület Szegeden. Sajnos, ezt az eladók is tudják. Az viszont igaz, hogy reggelente és délután mindkét híd zsúfolt, elég nagy a tolongás. Ennek ellenére én imádtam ott lakni. Amelyik részre nem jár troli, ott tényleg nem túl sűrű a buszjárat.
Kiskundorozsma nekem soha nem volt szimpatikus, de hát nem nekem kell annak lenni.
Esetleg Kecskés-telep még jó hely lehet, bár ott van egy vasúti átjáró, ahol reggelente sanszos, hogy várakozni kell.
Szia!
Én személy szerint nem ajánlanám Kiskundorozsmát (sok a roma)!
Amit viszont ajánlanék, az a fent említettek mellett még Béketelep. Szépen beépült az utóbbi pár évben és szerintem megfizethető árak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!