Beton gerendába fúrt lyukakat mivel lehet visszapótolni?
Kültéren van egy beton koszorú gerenda, amibe átmenetileg rögzítettek dolgokat a munkások, de mára már csak lyukak maradtak benne. Azokba belefolyik az eső, télen megfagy, szétrepedezik a beton, és vége. Nyáron meg beleköltöznek bogarak.
Szeretném visszatömni azokat a lyukakat. Először szilikonra gondoltam, de attól félek, az nem zárna rendesen, kiszáradna, kiolvadna belőle, mert nyáron süti a nap, esik rá az eső, télen áll rajta a hó és a jég, a szilikon meg nem biztos, hogy ezt kibírja. De akkor mit tegyek bele?
Ha biztosra akarsz menni, használj valamilyen műgyanta alapú cuccot, pl vegyi dűbelt.
Nem olcsó, de az biztosan ott lesz a helyén még 50 év múlva is.
betonjavítószert.
bár kétlem, hogy megérné mivel kb ugyan annyiba kerül egy zsák mint a gerenda.
ugyan ez igaz arra amit az első írt.
Mapei valamelyik betonjavító cucca.
például a Planitop 400
Szanaszét repedt 50 éves kerítésoszlopot (amit csak a már kilátszó vasak tartottak egyben) javítottam vele, működik.
Nem olcsó játék, azért ezt választottam, mert így semmi máshoz nem kellett nyúlni, csak a beteg oszlophoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!