Most fogom felujjitani a szobam. Kerlek par otletet, linket . Hogy ujitsam fel egyszeruen?
Figyelt kérdés
Szoval arra gondoltam at festetem a falat , uj szonyeg ,es par disz, szeretnek falmatricat is . Legyszi segitsetek elore is koszi (lany vagyok)2018. júl. 26. 21:12
1/4 anonim válasza:
Szia! Én tumblr-ön inspirálódtam, nagyon sokféle stílusban lehet ötleteket talalni.
2/4 anonim válasza:
Ahogy számodra megfelelő. Először is mire van szükséged? Mert azt mi így nem tudjuk kitalálni. (Én nemrég készültem el a szobám felújításával. Ez egy 3,5x5 méteres szoba. Az egyik hosszú falra végig csináltam 3-as lemezből egy munkaasztalt, amin tudok dolgozni és tudom tárolni a szerszámokat. (Az egyik végében van a számítógép, középen egy 580x500-as mosogatótálca a vegyszeres dolgoknak, amihez a vizet és a lefolyót is el kellett vinni előtte.) Másik hosszú falon helyet kapott egy kis 1 személyes ágy, meg egy polcrendszer a különböző dolgok tárolására. A plafonra szereltem 2 darab 50 Wattos LED-es lámpát, ami tökéletesen bevilágít mindent. A földre sima linóleumot raktam le. A falat ilyen tipikus katonai zöld színű festékkel festettem, mert azt tudtam ingyen szerezni. 20/f)
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Legeslegelőször "ujjits" be egy helyesírási szótárt! Az ékezetek se dísznek vannak! Borzalmas olvasni az írásodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!