Van értelme ásványgyapottal leszigetelni a padlást? Lesz érzékelhető hatása?
Figyelt kérdés
Emeletes téglaház. A falak egyelőre még nincsenek szigetelve, elsőnek a padlást akarjuk.2018. júl. 19. 07:55
1/5 anonim válasza:
Mivel a meleg felfelé száll és így igen jelentős része ott távozik, így van értelme.
Kezdetnek nagyon jó. Persze, ha az egész ház be lesz csomagolva, elég jól érezhető hatása lesz.
2/5 anonim válasza:
Minden szigetelés, még ha csak 5 centi is több a semminél.
4/5 anonim válasza:
Van értelme. A szigetelés minden centije megéri hosszútávon.
Nem csak a meleg szökik kevésbé télen. De a ház is lassabban hül ki télen. Illetveve kevésbé melegszik nyáron.
5/5 anonim válasza:
Nagyon van értelme.Én is így csináltam 10 centissel az egész padlást.Először dryvittal,mert csak erre futotta egyszerre,de már ezzel is érezhető volt a különbség.Mikor megcsináltam a padlást is, akkor már jelentősen kevesebb tüzelőm fogyott a télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!