Lapradiátorra lehet felszerelni ISTA mérőt?
Panellakásban a régi radiátorokat le kell cserélnem és az ISTA mérőket is. A mérők nagyon megvannak rongálódva és még a radiátorok is. (előző lakók lekaparták róla a zomámncot és a mérők is szét vannak szedve)
Régi radiátorok vannak. Én lapradiátorokat szeretnék, mivel azok jobban tisztíthatóak és szebbek és úgy tudom h jobban is fűtenek.
Szóval a lapradiátorokra is fel lehet tenni a mérőket?
köszi a válaszokat!
Rátudják mindenre szerelni, de előtte érdeklődjél, és jelezd a szolgáltató felé.
Nem tudom mérő vagy költségmegosztó, de ezt ők fogják sztem szerelni, ha így néznek ki-jelezd, mert akkor talán cserélik is.
tudom h nyáron van egy ijen idöszak.
mindenképp egyeztetek, csak elöbb tudni szerettem volna, h rászerelik-e.
köszönöm a válaszokat.
nézegettem radiátorokat. csakhogy nem mindegyiknél látom azt h állítható, vagyis tekerhetö. valamint h hogyan szerelhetö fel. ezt az oldalt nézegettem, innét szeretnék radiátorokat venni. persze elötte egyeztetek egy szakemberrel. szeretnék egyedi radiátorokat.
mi a véleményetek erröl az oldalrol? és tényleg lehet ezeket szabályozni vagy fel lehet szerelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!