Nagyáruházakban kapható bejárati ajtó gyengébb minöségü, mint egy nyilászáró szaküzletben kapható bejárati ajtó?
Nagyáruház nyomott áron vásárolja eleve, nem úgy mint egy kis üzlet.
Amúgy látatlanban honnan tudnánk, hogy van-e különbség?!
én már jó pár praktiker-es meg obi-s műanyag bejárati ajtóval találkoztam, párat építettem is be.
lényegesen gyengébb minőségűek ezek a barkácsáruházas ajtók, egy megrendelésre gyártotthoz képest.
silány a zárszerkezet, a zsanérok gagyik, a tokban alig van vasalat.
mindenből kb a legolcsóbb van belerakva.
volt olyan praktikeres ebből a 70 ezres kategóriából, ami 1 hónap után annyira elvetemedett a melegtől, hogy nem lehetett bezárni, szerencsére volt még annyi állítási lehetőség rajta, hogy a deformálódást ellensúlyozza.
meg a másik, nyilván beépítési garancia nincs ezekre az áruházas ajtókra, csak ha a saját alvállalkozójuk építi be plusz pénzért.
így ha bármi gond van vele, garancia nélkül 10-15 ezer alatt nem úszod meg a kiszállást és javítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!