Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Frissen felújított panel...

Frissen felújított panel lakásomban (4. emelet) mitől reped durván a fal?

Figyelt kérdés
A felújítás alatt gletteltek,és 2 rétegben festettek, folyamatosan jönnek elő újabb és újabb repedések függőlegesen, vízszintesen, falon, plafonon. Felső szomszéd semmi olyat nem tett, ami ezt okozná, illetve érdeklődtem a szomszédoknál, senki nem tapasztalt ilyet, illetve festés előtt nálam sem volt ilyen. Festő szerint normális, mert mozog a ház. El vagyok keseredve, nem kevés pénzt fizettem neki.
2018. jún. 17. 13:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Kontárokat hívtál.
2018. jún. 17. 13:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez számomra is egyértelmű, az érdekelne, hogy mit szúrtak el.
2018. jún. 17. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
nem húzták be hálóval a panel illesztéseknél. a leszedett tapéta alatt vagy az előző festéken látszania kellett a repedésnek.
2018. jún. 17. 14:19
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem alapozták le rendesen a festést.
2018. jún. 17. 14:21
 5/11 A kérdező kommentje:

Az kimaradt, hogy nem csak a beton falak, hanem a tégla is reped. Fél perce láttam, hogy a plafon még egy helyen megrepedt faltól falig 4 méter hosszan.

Tapéta nincs, nem is volt, ezért tudom, hogy az elmúlt 4 évben nem volt ilyen probléma.

2018. jún. 17. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Most panel vagy tégla?

Mert ha panel akkor ott nincs tégla!

2018. jún. 17. 14:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Panel, de a válaszfalak téglából vannak, a főfalak betonból.
2018. jún. 17. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:

"mitől reped durván a fal?"

Most a fal reped, vagy a friss festéken vannak hajszálrepedések.

Nagyon nem mindegy...

2018. jún. 17. 22:19
 9/11 anonim ***** válasza:

A festès, ez egyèrtelmű!

Van fogyasztóvèdelem fordulj hozzájuk. A kivitelezèsre van 1 èv gari.

Hívd vissza a festőt, sok a glett, nincs alapozva, nemjól tapad a festèk. Mond meg, hogy csak a festèsük óta ilyen, sem előtte, sem máshol a házban nincs ilyen. A ház nem mozog; ès mèsz fogyasztóvèdelemhez ha nem javítják ki a rossz munkát a saját kőltsègükön.

2018. jún. 17. 23:00
 10/11 anonim ***** válasza:
9: jaj de kis naív vagy kivitelező meg fogyasztóvédelem... ez sajnos ebben az iparban nem így működik. ahhoz kell egy szerződés, számla, bizonylat a fizetésről.
2018. jún. 18. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!