Számodra mi az elfogadható ár (/négyzetméter) beltéri járólapra, laminált parkettára?
Figyelt kérdés
Persze egy optimális ár-érték arányt figyelembe véve.2018. jún. 4. 14:52
1/3 anonim válasza:
Én nemrég vettem a Praktikerben 1600 forintért I. osztályú járólapot kifutó termékként, akciósan. Kb 3500-ért még hajlandó lettem volna venni, de ez a legolcsóbb is pont olyan volt, ami minden szempontból megfelelt, így nem sokáig gondolkoztam.
Nagy különbség viszont, hogy a járólaphoz kb még egyszer ennyibe kerül a kötőanyag és a fuga, a klikkes laminált padlóknál viszont ilyen költség már nincs, ezt érdemes észben tartani. Így laminált padlóért akár ötezret is adnék, de ez is bőven megúszható fele ennyiből is.
2/3 anonim válasza:
Járólapnál 8-12e Ft/nm, parkettánál 6-8e Ft/nm.
Számomra ezek még elfogadhatóak egy saját célra, ottlakásra vásárolt ingatlannál.
3/3 anonim válasza:
Jarolapnal es laminaltnal is 3 ezer koruli az optimalis nekem, de ha annyira tetszene valamelyik, akkor akár 5 ezerig is kifizetnem. Majdnem ezt is tettem, amikor meglattam egy ezerszer jobbat 2400-ert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!