Vályogfalhoz készen kapható habarcs vagy homok+oltott mész?
Figyelt kérdés
Vályog házban lakunk és eléggé potyog a vakolat, szeretnénk felújítani. Rengeteget olvasgattam neten, hogy mivel és hogyan kell, találtam is rengeteg megoldást, de nem tudom, hogy a készen kapható habarcsot lehet-e használni erre, vagy csak az jó ha kikeverjük a homokot mésszel? Illetve ha jó a készen kapható akkor abból milyen fajta? Elég nagy a kínálat, láttam falazó illetve javító habarcsot is, de nem igazán tudom mi is a különbség.2018. máj. 25. 12:21
1/2 anonim válasza:
Itt az a kérdés, hogy a vályogfalra mi fog feltapadni jól, illetve van e vízszigetelésetek. Ha van, akkor ami tapad rá, azzal vakolhatod, ha nincs, akkor maradj a vályognál, illetve be is szokták ezt hálózni.
Vályog falazáshoz itt találsz receptet, ők ilyennel foglalkoznak: [link]
2/2 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Vakolni így kell:
Horganyzott rabic háló, Baumit Sanova Előfröcskölő, Sanova Egyrétegű Trasz vakolat, szilikon festék
Üdvözlettel:
Felújítás Szakértő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!