Pécsett keresek olyan vállalkozót, aki erkélyt beüvegez fém profilokkal plusz redőnyt szerel fel. Google nem sok találati eredményt ad ki. Ajánlanátok ilyet?
Figyelt kérdés
2018. máj. 17. 20:15
1/5 anonim válasza:
Ritkán csináltatnak ilyet az emberek, nem olyan mint az élelmiszer vásárlás. Nálunk ilyen ügyben kb 10-13 évvel ezelőtt járt üveges, a nyavalya sem emlékszik már rá, hogy honnan, meg ki volt ő. Felütöd a pécsi kisokost és választasz egy szakembert, aki bevállal.
2/5 A kérdező kommentje:
A felső részt szeretném üvegeztetni nem az alsó drótüvegest.
2018. máj. 21. 05:29
3/5 A kérdező kommentje:
Pont azért kértem segítséget, mert google egy vállalkozót ad ki, aki pécsi és hasonló módon végzi a beépítést.
2018. máj. 21. 05:31
4/5 anonim válasza:
Én meg írtam, hogy pécsi kisokos, mi is azt néztük annak idején.
5/5 anonim válasza:
Ez egy kiadvány, egy könyv, ami ingyenes.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!