Egyenletlen struktúra falfestés után, hogyan javíthatom?
Figyelt kérdés
Két szobát Héra belső falfestékkel hengereltem és szép is lett, csak kellett 4 réteg (cigis, elhanyagolt falak). Nappalira barát tanácsára váltottam Jupol Classic fehérre, a jobb takarás miatt. Na igaz hogy kettő réteg is jól fedett, de foltokban más a textúra, ha fény éri a falat nagyon csúnya. Glettelés, csiszolás, alapozás megvolt még festés előtt. Festéket hígítottam megfelelően, Schuller Goldline hengert használtam. Próbáltam visszacsiszolni de nem az igazi, hacsak nem telibe csiszolom, amit nem szeretnék. Ha glettelek akkor foltokban nem lesz szép, szintén telibe kellene amit nem akarok. Hogyan javíthatom ki egyszerűen, kevés kosszal? Köszönöm előre is!2018. máj. 8. 22:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!