Rohadt hajópadlót hogy lehet helyreállítani?
Nekem egy ügyes asztalos megcsinálta, de elvileg parkettások foglalkoznak vele,
Gyakorlatilag 1 szálból megvolt az összes javítás.
Kivágta a rossz részt és az utána következők leírásában nem vagyok biztos.
Mintha a csaphornyokat levágta volna és beragasztotta, utána a fűrészporral kevert ragasztóval(?) kitöltötte a rést.
Az eredmény tökéletes volt, különösen, hogy csiszoltattunk lakkoztattunk végül.
1-es vagyok
Nagyon érdekelne, hogy aki "nem hasznosnak" minősítette a hozzászólásomat (és ezzel egyidejűleg a 2-esét is), az milyen ennél jobb megoldást ismer, mert soha nem árt tanulnunk.
Csak az a kár, hogy a korszakalkotó technológiáját már nem volt mersze leírni a nyomorultjának!
Nincs gondom azzal, ha valaki nem ért velem egyet, vagy jobbat tud, de akkor írja meg, hogy miért!
Ahogy írták, az egy teljesen jó javítási mód. Kivágni, hornyolva beragasztani, glettelni, és csiszolni, ha lehet egybe lakkozni.
Ha nem látható annyira, akkor a régi résszel átcsiszolni és azzal összelakkozni. (a régi lakkra csak átcsiszolás után lakkozzál, különben feljön.
Ja az egyesnek igaza van, azt viszont neki is fel kell dolgoznia (én már jókat röhögök ezen), hogy van itt néhány frusztrált, semmihez sem értő véglény, kiknek nyomorában a legfőbb élvezetet mások lehúzása jelenti.
Rohadjanak meg, mi meg élvezzük az életünk és segítsük egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!