A vertfal oldalsó falait újra lehet e rakni téglából? Meg a belső tartofalat azt meg lehet e szüntetni és másikat berakni helyette?
Tudsz küldeni képet a házról, belsejéről?
valami linket.
Akkor többet tudok mondani.
(Épületgépésztechnikus vagyok.)
Épületgépésztechnikus, ez jó! :)))))
Én meg műtőssegéd vagyok, nekem is küldhetsz képet a házadról, mert mindkettőnknek kb ugyanannyi köze van a statikához.
Várj, nemis, mert én még építésztechnikus is vagyok, meg építőmérnök, meg szerkezetépítő szakmérnök. De ha rám hallgatsz, inkább kihívsz egy helyi kollégát, mert képek alapján agyhalott, aki ilyen kérdésben állást foglal :)
Igazából a megfogalmazással van baj.
1. ha a vert fal egyik oldala kipergett, leomlott, azt kisméretű téglával kipótolva újra tudod rakni. De ha lehet vályogot használj, mert a falhoz az fog jól tapadni. De ehhez jó volna egy pontos recept, vagy bontott épület vályog fala újrahasznosítható ebből a célból, csak vízzel kell keverni és sarat csinálni.
2. tartó falat ki lehet cserélni, de így nem ajánlom, mert előtte mindent alá kell támasztani előtte, mert rád szakad a teljes tető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!