Nagyon durván fog így kinézni? Hol tudok teleszkópos festőhengert venni?
Most szólok, hogy a festő szakik fogják be a szemüket a kérdés olvasása közben :D
Sajnos tavaly bepenészedett a fürdőszoba plafonja. A mi hibánk volt, kölyökmacskák miatt egy darabig zárni kellett az ajtót. Nagy nehezen lekezeltem ecettel, azóta szemmel láthatóan szépen kiszáradt és idén nem fertőződött felül, csak rohadt csúnya így ugye a fehér fal. Szeretném nemes egyszerűséggel, olcsó falfestékkel átmaszatolni az egészet amíg nem tudjuk rendesen felújítani, ugyanis kva magas a beltér és nincs hozzá megfelelő létránk, így meg kaparni és alapozni nem tudjuk, igazából hozzáférni se a felülethez. Valami jó hosszú, teleszkópos hengerre gondoltam, azzal elérjük a saját létránkról is a plafont. Egyelőre nem akarom hogy szép legyen, csak kevésbé csúnya :)
Szerintetek mennyire lehet sikeres egy ilyen akció? Tudtok olyan helyet, ahová beesve találok olcsón ilyen hengert, vagy mindenképp rendelnem kell?
Okés, köszönöm szépen, akkor majd beugrom egy festékboltba :)
Igazából eddig Tesco festékben gondolkodtam, mert tényleg nem várok tőle szinte semmit, csak hogy fedje le valamennyire a foltokat. Csúnyának csúnya lesz, mert biztos vagyok benne, hogy néhol meg van lazulva az eredeti festékréteg és már csak a lélek tartja ott. Nem baj, lehet nem lesz egyenletes, de legalább fél fokkal higiénikusabban néz majd ki.
Átkenem én ahányszor kell, ennél rondább úgysem lehet :D
Arra is gondoltam, hogy talán fehér helyett élből valami szép szürke árnyalattal kéne próbálkozni és akkor ha nem is fedi el teljesen a foltokat, legalább valamennyire beleolvadnak a környezetükbe :)
Tényleg az a szívás a dologban, hogy nem tudom lekaprigálni a felületet és az előző festéket, pedig nem lenne egy nagy meló... csak el is kéne érni odáig.
Tudtok ajánlani középkategóriásat, amiben van előkevert világosszürke? A poli-farbe platinummal szemezek, de félek, hogy le fog peregni az előző réteggel és tök fölöslegesen töröm magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!