Lehet a fal vizes beragasztott szellőző miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok, éppen lakásfelújítás alatt állok. Mivel egy régi építésű panelházról van szó, a konyha ablak alatt volt két 15x15 cm méretű szellőző ami kivezetett a szabadba. Mindkét oldalról rács volt rajta, közte pedig egy jó nagy kupac ronggyal volt kitömve.
Elég csúnya volt, úgyhogy én ezt kiszedtem a rongyokkal együtt, és becsináltam ragasztóval meg Ytong tégladarabokkal.
Azóta észrevettem hogy a fal körülötte úgy 50 cm-en vizes. Lehetséges hogy nem kellett volna beragasztani, vagy máshogy kellett volna? Mit tudnék vele tenni?
2018. febr. 16. 11:40
1/5 anonim válasza:
Az a szellőző amúgy a gáztűzhely miatt kötelező.
De vizesednie nem kéne.
max ha azon jön be levegő, lehül a fal és kicsapódik a pára.
2/5 anonim válasza:
A konyhában sok pára,gőz keletkezik. Most nem tud szabadba távozni .Nem csak gáztűzhely ,hanem más nyílt égésterű gázkészülék is lehetett,ezért volt a szellőző .
3/5 anonim válasza:
Könnyen lehet hogy a vizesedést ez okozza, de vannak már elég kultútált szellőzőrácsok. Én visszacsinálnám.
4/5 anonim válasza:
Az átvezetés hőhidas és ráadásul a szellőzés hiánya miatt több pára is van, ami ott lecsapódik. Kell neked az a szellőző, hidd el, nem dísznek tették oda. Esetleg tegyél rá szabályozható lamellát, télen kisebb nyílás elég.
5/5 anonim válasza:
Lehet bizony. Ha gáztűzhelyed van, az már önmagában is elég sok párát fejleszt. Főzés közben meg aztán pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!