Fég átfolyós gázos vízmelegítő elejéről hiányzik középről a "csúszka" alatti gomb. Ennek mi lenne a funkciója?
Figyelt kérdés
2018. febr. 5. 16:51
1/5 anonim válasza:
Ha jól emlékszem 15 év távlatából, ezzel kell bekapcsolni.
Nyomod, míg szikráztatod.
2/5 anonim válasza:
... vagy ha újabb a készülék, akkor a láng nagyságát tudod vele szabályozni.
3/5 anonim válasza:
1-2 vagyok, közben elgondolkoztam és egyre bizonytalanabb lettem.
Azt mondom, várjunk meg valakit, aki jobban tudja!
4/5 anonim válasza:
Ha a fég v4, akkor az a vízmennyiség szabályzó lesz. Ugye a csúszkával állítható a főégő, mellette jobbra van a szikráztató, és ez pedig alatta középen. Egyébként emögött van a vízarmatúra, aminek a takarítását sokan elhanyagolják, és jön a kellemetlen, nyomásváltozással járó hőmérséklet-ingadozás.
5/5 anonim válasza:
Vízátfolyás szabályzó gomb.
Általában beragad rövid idő alatt, így nem fog forogni. (az új fégen csak 2 gomb van és nincs csúszka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!