Reaális ez az árajánlat 3 panelablak kicserélésére? És hogy kell ezt pontosan értelmezni? Mennyi itt a végösszeg? (Képek lent)
Panelbe csak úgy lehet beépíteni normálisan új ablakot, ha használják ezeket a speciális toktoldókat. A paneleknek speciális peremezése (ablakkáva) van, abba nem lehet csak úgy betenni a téglafalba való ablakot. Pontosabban be lehet, de akkor van az, hogy ott szelel, penészedik, stb.
Amit rejtélyes 57 391,- Ft-nak néztek, az egy ablak nettó alapára. 79 796,- Ft egy ablak toktoldókkal. Aztán ezt szorozzák hárommal, utána jön az ÁFA, így lesz kb. 304 ezer. A többi opció, az összesítőben 0 ft-tal szerepelnek.
# 20!
A 3-as én vagyok, a többi 74%os választ nem én adtam!
Így akkor már valamivel érthetőbb!:)
Bocs'
#23!
Bocs!
Az 5-öst is én adtam!
Ezek a képek nekem kuszák, nem is bocsátkoznék az elemzésükbe. Azzal talán tudok segíteni, hogy tavaly novemberben volt nálam csere szintén 3 ablak (1 különálló a konyhában és 2 egybeépítve a szobában). Sok helyről kértem be árajánlatot, 3 jött be összesen. Az árban a köv. tételek voltak: ablakok + 2 kombi redőny + 1 sima redőny + aereco szellőző + segédanyagok + munkadíj
- Kömmerling 76 AD, GU unijet vasalattal: 428605 Ft
- HevesTherm Optima 76, valami alap Maco vasalattal: 542258 Ft
- Gealan S8000IQ, valami alap Roto vasalattal: 560755 Ft
28hoz
Akkor most meg se néztem rendesen és az nem is én vóttamny.
Mindegy árakban így nem érdemes vitázni egy ilyen kategóriás ablak ennyi mindennel ennyi m2-nél ennyi kb. Mint írtam kicsit olcsóbb is lehet. Drágább is. Utánanézhető. Vagyis korrekt ár. Nem értem minek ezen vitázni. Olcsóbb ablak és gagyi beépítés olcsóbb, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!