Beépített szekrény dohos szagának megszüntetése?
Ki kell üríteni és jól kiszellőztetni. Ha van hátlapja, lehet, hogy mögötte vizes a fal, attól dohosodik. Ilyenkor legjobb csak a hátlapot kiszedni, a falat kiszárítani és csak tapétázni. Utána jöhet a lemosás, egyéb praktikák. A macskaalom szívja a párát, azért tünteti el a dohszagot.
De az egészet jobb lenne nyáron, ilyenkor télen semmire se mész vele.
A macska almot csak trollkodásnak szánta a második, nehogy elhidd már! :D
Sajnos a szellőztetésen kívül sokat nem tudsz tenni. Egy gyenge alap szaga mindenképpen meg fog maradni, ezt megpróbálhatod elnyomni pl. időnként egy Pronto-s áttörléssel vagy bármivel aminek jó illata van, de ezek csak ideiglenes megoldások. A helyzet az, hogy ha tudtok, akkor újat kell venni, ezt pedig kidobni vagy eladni.
Hát elsőre nem hittem el, de aztán jöttek itt a többiek a nedvszívó hatással, gondoltam akkor biztos én vagyok tudatlan XD
Kibontást azért szeretném elkerülni, mert egy vagyonba kerül az asztalos manapság :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!