Villanyszerelésnél a dupla konnektor két kiállásnak számít?
Lehet kapni olyan dugaljat, ami egy 65-ös dobozba megy be, de kettő eszközt lehet bele dugni. amúgy meg át akar ba szni, mert mondta volna, hogy van ilyen is. Én mondjuk villanyos vagyok, kb vezetékezés az nálam 1000 forint/méter, (3 szín) vésés nincs benne, erre segédmunkást szoktam hívni,
(előre felrajzolom a segédmunkásnak, hogy hol vésse ki) ha meg én csinálom akkor 1000 forint megint a métere. Igen ilyen árak vannak, olcsóbban nem sok helyen fog az ember kijönni.
Aztán, hogy valaki extrát kér (kapunyitó elektronika, kocsiérzékelő-s világítás, stb stb az nem oszt nem szoroz.
Velem lehet kommunikálni ilyen szempontból.
Kőműves volt nálam, még azért is szólt, hogy 2 doboz csempét rendeljek pluszba a munkához, vannak normális mesterek, fel kell ismerni, hogy ki a sz arrágó és ki a normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!