Mennyibe kerülhet egy 57 nm-es panellakás felújítása?
Panelprogramos, tehát a nyílászárók nemrég lettek kicserélve.
Wc, fürdőszoba, konyha plusz a 2 szoba teljes körű felújításáról lenne szó.
Festés, gipszkartonozás, glettelés, új wc, új kád stb...
Legalább 6-7 millió? :O
Hát én azért ezt "kicsit" sokallom.
Mennyibe kerülne egy ebéd, egy autó, egy nyaralás...?
Értelmetlen a kérdésed.
Milyen alapanyagokkal, milyen igényekkel, milyen munkadíjakkal, milyen munkafolyamatokkal...
Én nyáron adtam el az örökölt lakásom. 47 nm-es lakás volt, amit a vevő kb. 4 millióból újított fel teljesen.
Én tavaszra tervezem a 10 nm-es fürdőm teljes felújítását: anyag, munkadíj - együtt kb. 1 millát számolok rá.
Mit kell gipszkartonozni egy panelben?!
Elsőrendű felújítás, de én a villannyal kezdeném, mert ez alap ha nincs kicserélve rézre a vezeték. Aztán víz, és burkolás, festés, beépített szekrények.
Kérj árajánlatot több helyről. és nagyban függ az ár a helytől is. Ha a kádnak nincs baja fölös cserélni.
Nekünk kb. 2,5 millióból jött ki, nyílászárók nélkül (azok már korábban ki lettek cserélve).
Teljes vízvezeték-rendszer, gáz-fűtéscsövek, teljes lakás burkolás, illetve parketta-csiszolás, fürdőbe kád, mosdó, csaptelepek cseréje, festés, új (olcsó) konyhabútor, új méretre gyártatott beltéri ajtók.
"Mit kell gipszkartonozni egy panelben?!"
Plafont sikba hozni, eltüntetni a plafonról a vasalást és rejtett világítást (spotozast) csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!