Kb.5-10 m2 nikecel (5-8 cm vastagsággal) nagyjából milyen áron kapható? Hogyan kérjem a boltban, négyzetméterre árulják? Üveggyapot?
Nem szeretnék buta kérdéseket feltenni az eladónak, csak egy megközelítőleges árat szeretnék róla tudni. Illetve..
Ha üveggyapotot vennék,az kb. X vastagsággal mennyi? Azt is négyzetméterre? vagy hogyan? csomagba vannak ezek? mármint a nikecel és az üveggyapot.. pl 1 cs. 2m2.. csak mondtam vmit.. tényleg buta vagyok a témában, légyszi segítsetek :)
Igen, azt kell kérdezni, hogy mennyibe kerül adott vastagságban négyzetmétere polisztirolnak, üveggyapotnak.
A polisztirol 100*50*~50 cm bálában van. Tehát ha 5 centiset veszel, abból 5 négyzetméter van egy bálában, 10 centisből viszont már csak 2,5 négyzetméter. A vastagság egyenes arányban nő az árral. Lényegében köbméterből számolják vissza.
Üveggyapot általában tekercsben van, amit én vettem az 125 cm széles, és 800 cm hosszú volt.
Polisztirolnál az sem mindegy, hogy padlóba vagy homlokzatra akarod -e rakni. Azt is mondd meg az eladónak.
Barkácsáruházak oldalain is tudsz keresgélni, ott ár is van. Az obiban pl a jellemzőbb szigetelőlapokat (Austrotherm homlokzati hőszig pl, lehet darabra is kapni). Az üveggyapotnál egy tekercs az egység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!