Van valakinek tapasztalata az ilyen vízmelegítővel kapcsolatban?
1,5-2 liter/perc!!
Hát.....
Néhány sör után ezt szerintem bárki tudja produkálni!
Arra jó, amit írnak, hogy egy hétvégi házban egy hónapban egyszer-kétszer elmosogatni vele. Én inkább ajánlanám a Radeco/Kospel termékeit. Nekem is ilyen van tavasz óta. Ha emellett döntenél, a teljesítményre és a kismegszakító értékére figyelj. Ha pl. 20A-es van, akkor a 4/4,4KW-os mehet rá maximum. Bár lehet kérni a szolgáltatótól teljesítménynövelést, de azt mindenki eldöntheti magának, hogy belemegy-e a procedúrába. Nálam ebből van a 4,4KW-os, mosogató alá szerelhető változata. Úgy takarékoskodok vele, hogy megengedem a mosogatót meleg vízzel, bele a mosogatószer, abban elmosogatok, folyó hideg vízzel meg öblítek.
Mindenkinek köszönöm a választ. Magam is hasonlóan gondoltam, de koromból adódóan rájöttem már, hogy nem vagyok tévedhetetlen, és nem szabad mindig mindent zsigerből elutasítani. Ahogy Einstein mondta, csak a hülyék tudnak mindent. A többiek egész életükben tanulnak.
Alain Delon, neked külön is köszi a hasznos választ. Ám lenne még egy kérdésem. Azt írod:
"Bár lehet kérni a szolgáltatótól teljesítménynövelést, de azt mindenki eldöntheti magának, hogy belemegy-e a procedúrába."
Elmondod, miféle procedúrával jár?
Teljesítménynövelés: Be kell menni a szolgáltatóhoz, és bejelenteni az igényt. Ők ott adnak egy papírt, utána fel kell keresni egy regisztrált villanyszerelőt, aki megnézi a jelenlegi állapotot, elmondja, hogy mit hogy kéne, igényel-e komolyabb átalakítást a dolog, és ha kell a növelés, akkor ő tölti ki a papírt és viszi vissza a szolgáltatóhoz.
A szűrő cserélhető másikra. Szabványos átmérőjű. Bár igazából nem vízkőfogó annak az igazi funkciója, hanem a víz sebességének a növelése (perlátor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!