Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyi lenne a puffertartály?

Mennyi lenne a puffertartály?

Figyelt kérdés
Nyitott fűtési rendszer, vegyes tüzelésű kazán, vékony csövek, kétszintes ház. Mennyibe kerülne puffertartály t beszereltetni?

2017. nov. 3. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
A tartály árát szorozd meg legalább 3-al.
2017. nov. 3. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Minek kell hüle tanácsokat adni? Egy 1000 literes tartály 170 ezer. Tehát a háromszorosáért szerelik? Az akkor 510 ezer forint munkadíly ? Ugyan már. Nálam az órától behozták a gázt beálltak két helyre. Beépítették a puffert. Felszereltek egy gázkazánt és összekötötték a vegyessel ez volt 280 ezer.
2017. nov. 3. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Mondjuk így mégegyszer olvasva nem egyértelmű hogy a munkadíj érdekel vagy cak pakk. Bár 510 ezer sehogy se lesz
2017. nov. 3. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk tervvel, számlával.

No meg persze kérdezőnk nem fejtette ki, hogy hová tudja elhelyezni....

2017. nov. 3. 21:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Munkadíjjal, anyagdijjal együtt. Neten 97 ezerért már láttam, 1000 literes hajdú puffertartály-t. Mondjuk nem tudom hogy az jó-e..Pincébe szeretném,ha befér.
2017. nov. 4. 06:51
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Azért olvasd el rendesen. Ennyiért szigetelés nélkül adják úgy meg nem ér semmit. Szigeteléssel 1000 literes 150- 170 körül van a legolcsóbb.
2017. nov. 4. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Még 30-40 anyagra vagy ötven. Gondolm vagy ötvenért berakják
2017. nov. 4. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Minek osztod az észt, ha csak tippelgetsz.

50-ért egy kis szatyor szerelvényt adnak, az 50-es munkadíj meg egy szimpla javitási díjnak is karcsú.

2017. nov. 4. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért tippelgetek mert most ralattam be egyet és van róla némi fogalmam
2017. nov. 4. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Rakattunk mi is puffertartályt, 2 éve.

Babótról rendeltem, ott a legolcsóbb szerintem, és bármilyen méretben legyártják.

Akkorát vegyél, ami befér a pincébe. 1000 literes tartály egy szigeteletlen házba BIZTOS nem tart ki egy napig. Tehát lehet kétszer begyújtani. Két 1000 literes is megoldás lehet.

Mindenképpen szigeteletlent vegyél, sokkal olcsóbban jössz ki, ha magadnak csinálod meg. Veszel 0,037-es tekercses üveggyapotot (vagy sűrűbbet), és körbetekered vele a tartályt. Ajánlott a 30 cm. Gyári szigetelés csak 10 cm-es, sokan panaszkodnak is, hogy hamar kihűl, s ez igaz is. Egy előnye van a gyárinak, hogy szép küllemre.

Vezérléssel, szivattyúkkal, szerelvényekkel, tartállyal, munkadíjjal együtt 4-500 ezer.

Nálunk ennél több volt kicsivel.

Nyilván lehet betenni bontott szivattyút is, csak az meg nem energiatakarékos, pár év alatt behozza az árát egy 50 ezres Grundfos.

2017. nov. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!