Glettelési hibát el lehet tüntetni sok réteg festékkel?
Figyelt kérdés
Festés után vettem észre hogy egy kb 1m2 területen csúnya lett a fal, "göröngyös" a glettelés. Ha jó vastagon ecsettel sokszor átkenem akkor szebb lesz valamivel? Tudom, hogy nem szakszerű megoldás ez, és újra kéne glettelni,de ez a fajta vízlepergető festék ledobja a glettet is, tehát le kéne csiszolni a festéket is alóla, porolni meg már nem akarok.
Nem számítok persze tükörsima végeredményre , de szebb lesz valamivel azért?
2017. okt. 26. 14:28
1/7 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy nem lehetett észre venni ha nem jó, és még rá is festettél. A festék az nem tünteti el. Inkább még szarabb lesz ha nem egyformán van lefestve.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincsenek kiálló részek, inkább csak kráterek, azt kitölti a festék ha sok réteget rákenek nem?
2017. okt. 26. 16:12
4/7 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2017. okt. 26. 19:17
5/7 TappancsMancs válasza:
Fess le valamit és nézd meg milyen réteget képez a falfesték, ahhoz mérten érdemes lehet.
6/7 anonim válasza:
Még ocsmányabb lesz, mert így a struktúrája is mas lesz a falnak.
7/7 anonim válasza:
Inkább tolj elé egy bútort, vagy vegyél rá falmatricát. A festék ledobja a glettet, tehát csiszolni kéne, ha azt nem akarsz, akkor javíthatatlan. A festék nem egy olyan vastag rétegű valami, egyszerűen nincs meg a sűrűsége hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!