Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miből tudom megállapítani,...

Miből tudom megállapítani, hogy a dekopírfűrész U, T vagy mindkét fűrészlap befogadására képes?

Figyelt kérdés
Van egy dekopírfűrész nálam, amibe fűrészlapot kell vennem. Van a befogadónál 2 kis csavar. Honnan tudom megállapítani hogy milyen fűrészlap kell bele? (T vagy U)

2017. szept. 16. 08:49
 1/1 anonim ***** válasza:

A fűrészlap kiválasztásakor figyelni kell a dekopír fűrész befogójára is. Ez a kérdés manapság már nem annyira fontos, mert az új dekopír fűrész modellekhez általában már mindenfajta fűrészlap használható, de azzal is fontos tisztába lenni, hogy a gyártók leggyakrabban "T" (BOSCH típusú) befogót alkalmazzák, olyanok, mint az: AEG, BOSCH, ELU, FESTO, FLEX, HITACHI, HOLZ-HER, LENOX, KRESS, MAFELL, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, SPARKY

Népszerűség tekintetében a következő befogó az "U" típusú (Black & Decker), melyet a következő gyártók alkalmaznak: BLACK & DECKER, KRESS, RYOBI, SKIL, STAYER, WOLF

[link]

2017. szept. 16. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!